Van Ochten Hypotheekadvies

voor eerlijk en onafhankelijk advies!

Over ons

Welkom op onze website... Als u een woning naar al uw wensen heeft gevonden, zou u dat ook graag willen met uw hypotheek. De juiste hypotheek vinden is zo makkelijk nog niet. Behalve als u Van Ochten Hypotheekadvies voor u laat zoeken. Met volledig onafhankelijk advies en een keuze uit het beste aanbod van hypotheken krijgt u de hypotheek die helemaal bij u past.

Wilt u persoonlijk advies voor een hypotheek, Bel dan eens voor een vrijblijvend gesprek. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk keien in hun vak en kunnen u deskundig adviseren.

Via deze website hopen wij u een beeld te geven van een aantal mogelijkheden op hypotheekgebied. Mocht u specifieke vragen hebben dan kunt u ons e-mailen, bellen.

De consument dat bent u

Als consument heeft u vanzelfsprekend de touwtjes in handen. Wij werken dan ook voornamelijk met u in plaats van voor u. Door goede onderlinge communicatie hopen we de beste oplossing te vinden voor u. Wij geven u betrouwbaar advies op basis van uw specifieke situatie en uw wensen en eventuele andere factoren welke van invloed zijn. Wij bemiddelen eveneens in het tot stand komen van de verzekering.

Bij Van Ochten hypotheekadvies krijgt u altijd de beste service, dit kunnen wij garanderen aan de hand van de onafhankelijke kwaliteits-check website independer.nl. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 en 100% van onze klanten is bereid ons aan te bevelen.

Van Ochten Hypotheekadvies werkt derhalve alleen met erkende hypotheek adviseurs. Meer hier over kunt u lezen onder erkend hypotheek adviseur.

Voor eventuele vragen bestaat de mogelijkheid om ons te benaderen door middel van het contact formulier.

Meer over ons

Van Ochten Hypotheekadvies is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen op maat. Onze hypotheken zijn geschikt voor zowel particulieren als kleine ondernemers met en zonder personeel.

Van Ochten Hypotheekadvies is tevens ook aangesloten bij het Klachteninsituut financiele Dienstverlening (KiFiD), de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en is een Erkende Hypotheek Adviseur.

klik hier voor onze privacy verklaring.